Webbanner_SVHJ_1920_2

Merida Speler van het Jaar 2019-2020

Het voetbalseizoen 2019-2020 zullen we niet snel vergeten. Door de gekende omstandigheden werd er vroeger dan verwacht een punt gezet achter dit seizoen. Toch toonden heel wat spelers het beste van zichzelf. Vaneigens gaan we ook nu met Merida en Supporterslokaal De Klauwaert op zoek naar de opvolger van Théo Bongonda.

Stem en win fantastische prijzen

Na een seizoen met ups en downs is het tijd om de Merida Speler van het Jaar te kiezen. De reddingen van Sammy of Eike, de goals van Cyle of het harde werk van Abdoulaye? Je kunt vanaf nu stemmen op alle maandwinnaars van afgelopen seizoen.

Stem tot en met zondag 7 juni op jouw favoriete speler en maak kans op een gesigneerd wedstrijdshirt of een splinternieuwe mountainbike van Merida. Deelnemen kan via het formulier op deze pagina.

Bekendmaking van de winnaar

In deze tijden kunnen we natuurlijk de gebruikelijke viering niet laten doorgaan. Toch zal jullie winnaar binnenkort op de gepaste manier in de bloemetjes gezet worden door Supporterslokaal De Klauwaert. Volg hiervoor zeker onze socials op de voet.

Stem nu voor jouw favoriet!

De stemming is afgelopen. We maken de Merida Speler van het Jaar binnenkort bekend.

Close