webbanner_SVHJ2021

Speler van het Jaar 20-21

Een lastig seizoensbegin, een ongelooflijke remonte en een ontgoochelend einde... Ook het voetbalseizoen 2020-2021 zullen we niet snel vergeten. Wie maakte dit seizoen het meeste indruk? Samen met Merida en Supporterslokaal De Klauwaert gaan we op zoek naar een nieuwe Speler van het Jaar!

Stem en maak kans op een geweldig prijs!

Na een seizoen met een rollercoasters aan emoties is het tijd om een nieuwe Speler van het Jaar aan te duiden. De reddingen van Louis, de goals van Gianni of Tomas, de vista van Jannes of het harde werk in de verdediging van Cameron of Olivier? Je kunt vanaf nu stemmen op alle maandwinnaars van afgelopen seizoen.

Stem voor zondag 25 april 23.59 uur op jouw favoriete speler en maak kans op een gesigneerd wedstrijdshirt van de winnaar. Deelnemen kan via het formulier op deze pagina.

De grote Speler van het Jaar liveshow

De overhandiging van de trofee kan ook dit jaar niet plaatsvinden op de Waregemse markt. Toch hoeven jullie helemaal niks te missen van de bekendmaking! Op vrijdag 7 mei om 20.00 uur volg je via onze Facebookpagina De grote Speler van het Jaar liveshow!

Speelster van het Jaar

Niet alleen bij onze mannen gaan we op zoek naar de beste speler van het seizoen 2020-2021. Ook bij onze dames zoeken we naar dé beste speelster van het seizoen. De voorbije maanden maakten zij voor het eerst in de geschiedenis van Zulte Waregem het mooie weer in de Scooore Super League en daar lieten heel wat dames fantastische dingen zien. Stem nu ook voor jouw favoriete speelster via deze pagina. 

De stemming is afgelopen.

Close