Webbanner-RegenboogstadionFarShotTribune3

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Kan ik als abonnee naar de volgende wedstrijd(en) komen?

Ja, de eerstvolgende thuiswedstrijden tegen Charleroi (13/09) en Club Brugge (20/09) zijn enkel toegankelijk voor al onze abonnees. De regeling voor de volgende wedstrijden hangt af van de richtlijnen die op ons afkomen.

Hoe reserveer ik een plaats in het Regenboogstadion?

Abonnees die lid zijn van een officiële supportersclub kunnen nu al hun plaats(en) reserveren via hun supportersclub. Abonnees die niet aangesloten zijn bij een supportersclub kunnen zich vanaf woensdag 9 september registreren voor deze twee thuiswedstrijden. Er wordt momenteel nog gesleuteld aan het online registratiesysteem. Alle abonnees (ook geen leden van supportersclubs) zullen sowieso een plaats kunnen bemachtigen. Zij krijgen op woensdag 9 september alle informatie op mail doorgestuurd.

Moet ik lid zijn van een supportersclub?

Nee, maar je kan jouw bubbel van 5 personen alvast registreren bij onze supportersclubs. Je kan ook nog steeds lid worden van een supportersclub. Op essevee.be/fans vind je de dichtstbijzijnde supportersclub en alle contactgegevens.

Mag ik met meer dan 5 personen naar het voetbal komen?

Nee, voorlopig laten we enkel bubbels van 5 personen toe, ook al zitten er kinderen in jouw bubbel. 

Kan ik op mijn vaste plaats gaan zitten?

De verantwoordelijke van de bubbel plaatst de bestelling via de supportersclubs of via ons online ticketingplatform. Hij of zij selecteert het vak van zijn of haar abonnement. De bubbel zal dan ook plaatsnemen in dat vak. Je krijgt automatisch de best beschikbare plaats toegewezen (volgens het principe best available seat) en zo vormt ons ticketingsysteem ook automatisch de bubbels.

Kan ik mijn abonnement gebruiken?

We bezorgen je een e-ticket of ticket van zodra je bestelling werd verwerkt. Dat is het enige geldige toegangsbewijs voor de wedstrijden tegen Charleroi en Club Brugge. Op dat ticket staat je nieuwe plaats vermeld. Je krijgt toegang tot het stadion met je (geprint!) e-ticket. Breng ook je abonnement mee als je naar de wedstrijd komt. Je zult het nodig hebben om een drankje te bestellen.

Het vak waar ik normaal een abonnement heb, zit vol. Krijg ik een compensatie als ik in een ander vak moet zitten? 

Nee, we werken volgens het principe first come, first served. Dat wil zeggen dat we ieder vak opvullen zolang de voorraad strekt. Je reserveert dus best zo snel mogelijk je plaatsen via je supportersclub of (van zodra het kan) online of in de Essevee Shop.

Mag ik mijn abonnement doorgeven aan iemand anders?

Om contactopsporing mogelijk te maken is het belangrijk dat iedereen met een ticket op zijn of haar naam het stadion betreedt. Aan het ticket hangen dan ook je gegevens (minstens e-mailadres en telefoon) vast dus je hoeft niet meer te registreren als je in het stadion aankomt.

Close