Webbanner fandag.jpg

Essevee Fandag 2018

Kom op zondag 8 juli naar het Regenboogstadion voor de Essevee Fandag. Ontdek hieronder snel het programma van deze topdag voor iedereen bij Team Essevee!

in samenwerking met

Supportersfederatie EsseveeFANS.jpg
Essevee_Affiche_Fandag_003_500x667.jpg

12.00 uur | BARBECUE

Kom smullen van heerlijke barbecue (4 stukken vlees) met frietjes van De Grillmobiel.

Voor 18 euro (volwassenen) of 12 euro (-12-jarigen) schuif je mee aan tafel in Studio Essevee, de feestzaal in de vijvertribune van het Regenboogstadion.

Je krijgt een aperitief of consumptie naar keuze gratis. Kaarten zijn nu verkrijgbaar in de Essevee Shop of bij de officiële supportersclubs. Het aantal plaatsen is beperkt!

Fandag-Barbecue-500x500.jpg
Fandag-Fandorp-500x500.jpg

13.30 uur | GRATIS KIDS- EN FANDORP

Op de parking voor het stadion (kant Zuiderlaan) hebben we allerlei leuke activiteiten in petto. Naast de drank- en eetstanden kan je je uitleven op de springkastelen van Team Essevee of je kan een balletje trappen in de pannakooien. 

Daarnaast is de Essevee Shop doorlopend open. Haal je shirt in huis of profiteer van de laatste dag van de voorrangsperiode om je abonnement nog snel te verlengen!

Om 16.00 uur verhuizen we naar de sfeertribune voor de spelersvoorstelling. Na de spelersvoorstelling blijft het fandorp (met de drank- en eetstanden) nog open tot maximaal 19.00 uur.

Abonnementen 2018-2019

De vrije verkoop van seizoenkaarten is gestart! Kom #TOPE naar het Regenboogstadion en beleef de sfeer bij Team Essevee. Bestel snel en veilig je abonnement online of kom langs in de Essevee Shop!

14.00 uur | OPEN STADIONBEZOEKEN

We stellen alle deuren van het Regenboogstadion open op de Essevee Fandag. Het stadion is helemaal van jullie!

Bewonder de nieuwe skyboxen in de Zuidercorner of bezoek als eerste de nieuwe kleedkamer van Team Essevee.

Grondplan Essevee Fandag 2018

Klik op de bovenstaande afbeelding om het grondplan van de fandag te raadplegen.

EXTRA! Er is een alternatief traject voor rolstoelgebruikers, minder mobiele personen of ouders met kinderwagen. Samen met onze community partner To Walk Again gaan we voor een 100% toegankelijk Regenboogstadion!

Fandag-Rondleiding-500x500.jpg
Fandag-Signeren-500x500.jpg

14.30 uur | SIGNEERSESSIE

Tijdens je stadionbezoek kan je op handtekeningen jagen van de spelers en trainers. Zij zitten verspreid over het hele stadion in de verschillende standen van onze partners in het hele stadion.

Je vindt hier in de aanloop naar de fandag een overzicht van waar jouw favoriete speler zal zitten. 

Signeerstanden met tekst.jpg

16.30 uur | SPELERSVOORSTELLING

Wie verdedigt in het seizoen 2018-2019 de kleuren van Essevee? Maak kennis met de vertrouwde en de nieuwe gezichten! Stadionspeaker Fadi begeleidt je door de hele spelerskern en trainersstaf.

De spelersvoorstelling vindt plaats in de sfeertribune vanaf 16.30 uur. Rolstoelgebruikers, minder mobiele personen en ouders met kinderwagen kunnen de spelersvoorstelling volgen van aan de rand van het veld, ter hoogte van vak 108-109.

Na de spelersvoorstelling kan je nakaarten in het fandorp tot omstreeks 19.00 uur.

Fandag-Spelersvoorstelling-500x500.jpg
Close