Webbanner_Esports_Herfstcup.jpg

Essevee Esports Herfstcup 2019

Word jij de eerste winnaar van de Essevee Esports Herfstcup? Het eerste officiële tornooi in de Esports Corner van het Regenboogstadion staat voor de deur. Ga de uitdaging aan en neem het op woensdag 30 oktober op tegen onder andere onze eSporter Nycom.

Samen met onze Esports partner Skyline Communications gaan we op zoek naar de eerste Herfstkampioen van Team Essevee. Er is slechts plaats voor 16 deelnemers.

Praktisch:

  • Wie: iedereen kan deelnemen maar enige ervaring op FIFA20 is aangeraden
  • Wat: tornooi met vier poules van telkens vier spelers, gevolgd door een eindronde (wedstrijden van 2 x 6 minuten op Playstation 4)
  • Waar: Esports Corner in de sfeertribune van het Regenboogstadion
  • Wanneer: woensdag 30 oktober 2019, eerste wedstrijden om 16.00 uur

Schrijf je nu in via het formulier op deze website. Deelnemen kost 15 euro. In ruil krijg je twee gratis consumpties en kan je de wedstrijd tegen Club Brugge bijwonen in de sfeertribune. Alle halvefinalisten gaan naar huis met een mooie prijs.

TOPE de wedstrijd tegen Club Brugge beleven

Direct na de finale trappen onze spelers op het veld de topper tegen Club Brugge op gang. Je toegangsticket zit inbegrepen in je deelnameprijs.

Ticketinfo

Volg jij de provinciederby tegen Club Brugge al op de sfeertribune? Dan kan je vanaf 19.00 uur genieten van een happy hour en de ontknoping van de Herfstcup volgen in de Esports Corner van Essevee en Skyline. Na de finale kan je zelf ook nog even je talent tonen op FIFA 20.

Tweede qualifier voor ePro League komt er aan!

Kan je niet deelnemen aan de Herfstcup? Of gebruik je de Herfstcup net als training? Vergeet je dan niet in te schrijven voor de tweede qualifier voor de ePro League:

Klik hier om je in te schrijven en word de teamgenoot van Nycom bij Team Essevee Esports!

Deelnemen!


SkylineCommunications.png
Close