Webbanner_Familietribune

Team Essevee voor het hele gezin!

Familie-abonnement: 75 euro korting per kind

Vaneigens wil je de sfeer in de Elindus Arena samen beleven. We maken van een avondje Essevee de gedroomde gezinsuitstap.  Dankzij onze familie-abonnementen bespaar je als gezin tot 150 euro:

  • 1 ouder en 1 -16-jarige: 275 euro in plaats van 350 euro
  • 1 ouder en 2 -16-jarigen: 305 euro in plaats van 455 euro 

Deze voordeeltarieven zijn niet van toepassing op losse tickets per wedstrijd. Komt je zoon of dochter niet iedere wedstrijd mee? Je kan het abonnement van de -16-jarige per wedstrijd laten opwaarderen tot een toegangsbewijs voor een volwassene. Je betaalt dan een opleg voor een volwassenenticket.

Hoe bestel ik een familie-abonnement?

Als je vorig seizoen al een familie-abonnement had en beide kinderen zijn nog steeds -16-jarigen, dan kan je gewoon online verlengen.

Nu verlengen

Als je nog geen familie-abonnement had of de kinderen zijn ouder dan 16 jaar geworden, dan kan je een familie-abonnement enkel bestellen via het formulier op deze pagina. Onze medewerkers contacteren je snel met meer informatie.

De familietribune van het Regenboogstadion

Een indoor speeltuin, springkasteel en de sfeer van Team Essevee in het Regenboogstadion. Onze mascotte Rony De Pony kan niet wachten om het hele gezin te ontvangen in de familietribune van het Regenboogstadion!

Stel hier jouw vraag!

Heb je nog vragen over onze familie-abonnementen, over de familietribune of over hoe jij met het gezin een topdag kunt beleven in het Regenboogstadion? Stel ze dan via dit formulier!

Close