De Technical Soccer Academy Essevee (TSAE) gaat op zondag 1 oktober 2017 opnieuw van start. Voetballers tussen 6 en 14 jaar krijgen tien kwalitatieve techniektrainingen van trainers uit de Essevee Jeugdacademie.

 

Inschrijven kan onderaan deze pagina.

 

TSAE?

 

De TSAE is een begrip geworden in de ruime omgeving van Zulte en Waregem. Dit jaar gaan we voor nog breder, nog dieper en nog beter.

 

 

De techniek- en coördinatietraining en bewegingsschool komen terug maar we voegen ook nieuwe innovaties in het moderne voetbal toe. Ruimteperceptie, positiespelen, Senseball®-programma en cogitraining helpen de jonge voetballer om inzichtelijk nog sterker te worden.

 

Iedereen kan deelnemen aan de TSAE, met één doelstelling voor ogen: een completere voetballer worden waarbij ieder kind zich op het einde van het programma kampioen waant.

 

Je ontvangt een kledijpakket van Essevee en ontmoet de spelers en trainers van onze A-ploeg. Daarnaast woon je met de volledige groep een wedstrijd bij in het Regenboogstadion en krijg je de kans om mee op het veld te lopen met jouw helden!

 

Organisatie

 

Je krijgt tijdens 10 sessies training van ervaren jeugdcoaches uit de Essevee Jeugdacademie. Op zondagmorgen vinden twee sessies plaats:

* Sessie 1 : 09.30 tot 10.45 uur (klik hier om in te schrijven)

* Sessie 2 : 11.00 tot 12.15 uur (klik hier om in te schrijven)

 

De trainingen vinden plaats in het Waregem Sport Center, op een prachtig indoor grasterrein. We gaan iedere zondag van 1 oktober tot en met 17 december aan de slag, met uitzondering van 22 oktober en 29 oktober.

 

Inschrijven!

 

Ben jij tussen de 6 en 14 jaar oud en is jouw interesse geprikkeld? Schrijf nu snel in want het aantal plaatsen is beperkt. Voor het volledige pakket betaalt u 125 euro.

 

* Inschrijven voor sessie 1 van 09.30 uur: klik hier

* Inschrijven voor sessie 2 van 11.00 uur: klik hier

 

Jouw inschrijving is finaal nadat we uw betaling van 125 euro hebben ontvangen op rekeningnummer BE20 6528 4466 3756 met referentie "TSAE NAAM + VOORNAAM".